Meistä

Houmi Premium – kiinteistönvälitysalan supertähdet esiin

Houmi Premium palvelun ensi askeleet otettiin jalkapallokentän laidalla syksyllä 2020. Oliver Parkkila ja Matti Hartikainen päättivät yhdistää luovat ideansa kiinteistönvälittäjien suosittelusta sekä omat liiketoimintasuunnitelmat. Oliver on taustoiltaan menestyneestä kiinteistönvälittäjä perheestä ja Matti yrittäjä useammalla rintamalla. Ei mennyt aikaakaan kun parivaljakolle tuli idea konseptista, jollaista jokainen asunnon myyntiä suunnitteleva kaipaa.

Houmi Premium pitää huolen siitä, että asunnonmyyjät saavat parasta, Suomessa saatavilla olevaa kiinteistönvälityspalvelua. Houmi Premiumissa välittäjät rankataan ammattitaito, menestys ja osaaminen edellä. Palvelussa ei ole yhtään välittäjää, joka ei olisi tehnyt todistettavasti loistavaa huipputason kiinteistönvälitystyötä.

Suomessa on 4500 välittäjää, Houmi Premiumiin on seulottu 1 %  näistä kaikista välittäjistä. Eli toimialan absoluuttinen huippu.

Miksi tällainen listaus? Koska – kun haluat myydä asuntosi ja maksimoida siitä saatavan hyödyn, kiinteistönvälittäjää etsitään ja valitaan ammattitaidon, osaamisen ja asenteen perusteella.

Paras osaaminen ja palvelu ei ole saavutettavissa halvimmalla välityspalkkiolla. Lisäarvo asuntokaupoilla syntyy raudanlujasta osaamisesta ja asenteesta, intohimosta välitystyöhön.

Jos etsit alueesi parhaita kiinteistönvälittäjiä, olet oikeassa paikassa.

Houmi Premium – Suomen Parhaat Kiinteistönvälittäjät.

MATTI HARTIKAINEN

Founder
+358 50 516 5885

OLIVER PARKKILA

Founder
oliver.parkkila@houmi.fi
+358 40 036 6428