Lauri Kuusela

Roof Group Oy | Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
+358 40 511 7101
lauri.kuusela@roofgroup.fi
Metsäläntie 20, 00320 Helsinki

Lauri työskentelee kellonajasta riippumatta lähes vuoden jokaisena päivänä. Nopeus on valttia, ja siksi Lauri reagoi nopeasti yhteydenottoihin. Asiakkaita hän kohtelee tasavertaisesti, lämpimästi ja suurella sydämellä.

“YOU HAVE TO LEARN THE RULES OF THE GAME, AND THEN YOU HAVE TO PLAY BETTER THAN ANYONE ELSE.”

Laurilla oli pitkään ajatuksena, että hän haluaa työskennellä kiinteistönvälitysalalla. Aikaisemmin Lauri työskenteli logistiikka-alan henkilöstön johtotehtävissä ja saavutti siellä lyhyessä ajassa kaikki tavoitteensa. Hyvästä työtehtävästä luopuminen vaati hetken ajattelua. Lauri on kuitenkin aina pitänyt itsensä haastamisesta ja hän rakastaa sosiaalista kanssakäymistä ihmisten kanssa, joten vaihto kiinteistönvälitysalalle ei ollut loppujen lopuksi vaikea päätös.

Lauri omaksuu helposti uusia asioita, joten kiinteistönvälityksen opit aukenivat hänelle nopeasti. Alalle vaihtoa helpotti myös Laurin erinomaiset sosiaaliset taidot, joita tässä työssä tarvitaan. Nykyään Lauri onkin yksi ROOF Group:n myyntitykeistä, josta Lauri saikin tunnustuksena ROOF Group:n Vuoden Välittäjä 2019 palkinnon.

Vuonna 2020 Lauri oli koko ROOF Group:n paras myyjä ja samalla hän rikkoi ROOF Group:n kaikkien aikojen myyntiennätyksen.

Yhteydenottolomake

    Aiempia kohteitani