Andrei Koivumäki

Neliöt Liikkuu LKV | Perustaja, asunnon myynti
+358 41 319 0406
andrei@neliotliikkuu.fi
Museokatu 7, 00100 Helsinki

Neliöt Liikkuu LKV:n perustaja sekä Suomen menestyneimpiä ja tunnetuimpia kiinteistöalan ammattilaisia. Valitsemalla Andrein saat lähes 10 vuoden kokemuksen sekä laajimman näkyvyyden kodillesi.

Kokenut ja arvostettu kiinteistöalan ammattilainen, jonka työn tulokset puhuvat puolestaan.

Yrityksen perustaja, alan suunnannäyttäjä ja edelläkävijä Andrei Koivumäki kuuluu Suomen tunnetuimpien ja menestyneimpien kiinteistövälittäjien joukkoon. Andrei aloitti alalla täysin nollasta, itselleen tuntemattomassa kaupungissa. Usko itseen, vahva työmoraali, itsekuri, kunnianhimo sekä kova ja jatkuva tekeminen ylämäistä huolimatta ovat nostaneet Andrein Suomen huippuvälittäjien kärkinimeksi.

Andrei Koivumäki aloitti Kallion Kiinteistömaailmassa vuonna 2012. Jo ensimmäisen työvuoden jälkeen hän oli toimiston paras asuntomyyjä, eikä Andrei tämän jälkeen luovuttanut parhaan myyjän titteliä kenellekään muulle. Vuosina 2015–2017 Andrei työskenteli Helsingin Kiinteistömaailman lippulaivamyymälässä Bulevardilla sekä asuntomyyjänä, että kehitysjohtajana. Bulevardilla työskennellessään Andrei Koivumäki nosti yrityksen liikevaihtoa merkittävästi ja toimisto vakiinnutti paikkansa ketjun ykkösmyymälänä kaikista Helsingin myymälöistä, mikä oli vaikeana markkina-aikana suuri saavutus.

Yhteydenottolomake

    Aiempia kohteitani

    VARAA ARVIOKÄYNTI
    Kaikki lähtee asiakkaasta. Siksi on tärkeää kuunnella ja kuulla hänen tarpeet,
    jonka jälkeen muodostaa nopeasti kokonaiskuva. Tällä alalla ei ole varaa virheisiin.